Parametre a popis produktu

Recenzie nám o ✅ Autochladnička Compass 30 l (07119) prezradili, čo sa zákazníkom páči, aké má výhody a nevýhody. Cena ✅ 78.49 € je v porovnaní s vysokou kvalitou produktu nízka. Skúsenosti, diskusiu a hodnotenia nájdete aj priamo pod produktom. Tento prenosný box s možnosťou ohrevu má energetickú triedu A ++. Vnútorný objem pojme veľké množstvo potravín. Veko boxu je uspôsobené na umiestnenie aj 2 l fľaše s nápojom. Veko je možné z boxu úplne odňať pre čo najľahšie čistenie a ľahký prístup do vnútorného priestoru. Box pracuje na princípe termoelektrického chladenia pomocou ventilátora bez použitia freónov. Je možné zvoliť ECO mode pre maximálnu úsporu elektrickej energie. Pri normálnom režime chladenia box umožňuje dosiahnuť teplotu o 15 - 20 °C nižšiu než akú má okolitá teplota (merané pri okolitej teplote 25 °C). Tento box je navyše vybavený funkciou ohrevu, kedy dokáže potraviny ohriať až na teplotu 50 - 60 °C.Je veľmi ľahko prenosný, vďaka rukoväti, ktorá zároveň slúži ako zamykanie veka. V balení sú priložené napájacie káble pre 12 V a 230 V dĺžok 180 cm, takže je možné box napájať prakticky kdekoľvek.  

Viac informácií a fotografií k produktu

Ďalšie podrobnosti k produktu:

E-shop 4home predáva tento tovar Autochladnička Compass 30 l (07119) za výhodnú cenu 78.49 €. Vyberte si, kde ho kúpite.

Parametre tovaru:
- identifikátor produktu/EAN kód: 8591686071191

Dodávateľ tovaru je obľúbený obchod 4home, recenzie a skúsenosti obchodu na heureka hovoria, že tovar a dodanie bude v poriadku.

Doprava: Tovar Vám vačšinou doručí Slovenská pošta alebo DHL (niekedy i PPL alebo GEIS).

Zistiť dostupnosť

 

Cena ✅ ️78,49€
Dostupnosť ➡️ skladom
Hodnotenie
(87.2%)
Kde kúpiť 🛒 Obchod 4home

Recenzie a skúsenosti

Chcete vedieť, čo si o Autochladnička Compass 30 l (07119) myslia ostatní, aké majú s produktom skúsenosti a aké sú na tento produkt ✅ recenzie? Chcete vedieť, či je cena 78,49€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Overte si to na porovnávači cien » Heureka Autochladnička Compass 30 l (07119)

Komentáre

Pridané: pred mesiacom
Ingrida

S tovarom som spokojná, s manželom sme vybrali veľmi dobre. Potešila aj cena a dobré hodnotenia eshopu 4home

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Františka

Ešte len testujeme, ohodnotím neskôr

Hodnotenie 4*

Pridané: pred mesiacom
Sabína

Myslím že ziskal v Dteste nejaké ocenenie ak sa nemýlim

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Alexej

Nadchli ma značkové produkty v kategórií . Pred výberom som si pozrela viacero recenzií a následne objednala. Všetko prebehlo bez problémov.

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Pankrác

zatiaľ som spokojný,za tú cenu je to super, ale je to krátka doba na ohodnotenie

Hodnotenie 5*

Pridané: pred mesiacom
Lesana, Lesia

Ja kupujem len túto značku, som s ňou vždy spokojná

Hodnotenie 4*

Pozrieť viac recenzií

Pridať komentár

Sencor SCM 1025 autochladnička

Sencor SCM 1025 autochladnička

Praktická autochladnička Sencor SCM 1025 s kapacitou 20 l ochladí potraviny a nápoje až 20 °C...

Cena, akcia, zľavový kód

Zaujíma Vás, ako sa vyvíjala cena tohto produktu? Pozrite sa do nášho grafu a zistite kedy bol produkt najlacnejší a či ho dokážete kúpiť v zľave. » Zistiť cenu k dnešnému dátumu 02.05.2024

Hodnotenie:
(87.2%)